LSS/ Personlig assistans

Bli en del av något meningsfullt - jobba som timvikarie inom LSS!

Har du ett stort hjärta och vill göra skillnad i andras liv? Söker du ett arbete som både är givande och flexibelt? Då är du den vi letar efter!

Vilka är vi?

Vi i Karlsborgs kommun arbetar för att skapa en trygg och stimulerande vardag för personer med funktionsnedsättning enligt LSS. Vi tror på varje individs rätt till ett självständigt och värdigt liv. Nu söker vi fler engagerade timvikarier som vill vara med och göra skillnad!

Vi söker vikarier till våra bostäder med särskild service samt till personlig assistans. Inom dessa verksamheter jobbar medarbetare med stor erfarenhet som du kommer att arbeta tillsammans med för att skapa en meningsfull vardag och livskvalitet för våra brukare. 

Dina arbetsuppgifter

Som timvikarie inom våra bostäder med särskild service arbetar du utifrån ett pedagogiskt sätt för att stimulera och motivera brukaren till delaktighet och ett självständigt liv. Du ska stötta brukare med vardagsnära aktiviteter såsom sysslor i hemmet, personlig omvårdnad och fritidsaktiviteter.  

Som timvikarie inom personlig assistans är du ett stöd i vardagen till en person med en omfattande funktionsnedsättning. Arbetet handlar ofta om att hjälpa till med sådant som ingår i alla människors vardag och utifrån brukarens behov och önskemål. 

Arbetet kan ske dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger, men sker i huvudsak dagtid eller kvällstid. Som timvikarie erbjuds du jobb vid utökade behov inom verksamheten liksom vid ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Vad vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras välmående. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter olika situationer. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi söker dig som är van att arbeta med dator, då all dokumentation sker digitalt. 

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav - vi erbjuder introduktion. 

Vill du bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa en bättre vardag för personer med funktionsnedsättning? Välkommen med din ansökan idag! 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Rekrytering kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024-148
Kontakt
  • Monica Fougner, 0505-17025
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-17000
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb