Lokalvården i Karlsborgs kommun har ett ständigt behov av timvikarier i verksamheten och har skapat en annons som kommer att ligga ute tillsvidare, ur vilket urval sker fortlöpande kring tillsättning utifrån aktuellt vikariebehov. Din intresseanmälan gäller 12 månader. Därefter behöver ny intresseanmälan inkomma för att hållas aktuell. 

Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i flera olika verksamheter. Städning sker exempelvis i skola,
förskola, bibliotek, socialtjänst, offentliga toaletter, äldreomsorg, bad- och idrottsanläggning m.m. Hos oss på Lokalvårdsenheten är kvalitet, ergonomi och gemenskap centralt. Vi jobbar ständigt med att tillsammans utvecklas och lära nytt inom städning. 

Arbetet som timvikarie inom lokalvård sker i huvudsak dagtid, men även helger under sommarhalvåret och storhelger kan förekomma. Som timvikarie erbjuds du jobb vid extrabeställning av städ eller ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Städning enligt överenskomna städrutiner inom daglig lokalvård, bygg- och flyttstäd, trappstäd samt fönsterputs i de lokaler som Karlsborgs Kommun har verksamhet i, vilket oftast kräver att man kan ta sig mellan platserna med bil. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, liksom periodiska insatser inom storstäd. 

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna, med servicekänsla och lätt för samarbete. Som Lokalvårdare arbetar du ofta mitt i verksamheten och behöver vara strukturerad och lyhörd för att kunna ta egna initiativ, men du arbetar också självständigt med frihet under ansvar. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, så som tal, skrift och förståelse, för att kunna arbeta utifrån våra städinstruktioner, säkerhetsdatablad, städkemikalier och föra en dialog med dina kollegor och våra kunder. Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, liksom utbildning inom området. 

Inom Lokalvårdsenheten har vi flera städobjekt där det krävs behörighet för att städa enligt säkerhetsskyddslagen. En förutsättning för anställning är en godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen, vilket kräver svenskt medborgarskap. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa giltig legitimation som styrker svenskt medborgarskap. 

Links teilen


Bewerben

Zurück zu Stellenangeboten