Socialförvaltningen i Karlsborgs kommun har alltid behov av timvikarier och har därför en vikariebank som du kan anmäla intresse till. Din intresseanmälan gäller 12 månader. Därefter behöver ny intresseanmälan inkomma.

Tillsättning sker löpande utifrån aktuellt vikariebehov.

Arbetet som timvikarie inom Socialförvaltningen kan ske dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger, men sker i huvudsak dagtid eller kvällstid. Som timvikarie erbjuds du jobb vid utökade behov inom verksamheten liksom vid ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Omvårdnadspersonal finns inom såväl äldreomsorg som inom verksamheter för personer med funktionsnedsättning och huvuduppdraget är att stödja våra brukare i vardagen med såväl omvårdnadsinsatser som serviceinsatser. 

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna och som har lätt för att samarbeta och har hög servicekänsla. Det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna arbeta utifrån skriftliga rutiner, ha dialog med såväl brukare som kollegor liksom dokumentera i verksamhetssystem. Meriterande är tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. 

Links teilen


Bewerben

Zurück zu Stellenangeboten