Barn- och utbildningsförvaltningen, Skolverksamhet, Mölltorpsskolan

Arbetsplatsen:

Förvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:

  • Förskola för barn 1-5 år
  • Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
  • Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
  • Carl Johanskolan åk 7-9
  • Vuxenutbildning

På Mölltorpskolan går cirka 130 elever. Mölltorpskolan har en stor skolgård och är placerad vackert intill skogen. Där söker vi nu en grundlärare i fritidshem/fritidspedagog.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är placerad på vårt fritidshem som har cirka 70 elever från F-klass till årskurs 6.

Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med en lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog utifrån läroplanen. En del av tjänsten består av arbete i förskoleklass.

Kvalifikationer:

Din kompetens är att du är grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog. Gärna med lärarlegitimation inom ett eller flera ämnen. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11. Som lärare i fritidshemmet stimulerar du elevers utveckling och lärande samt erbjuder dem en meningsfull fritid. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Har du erfarenhet av Vklass eller liknande lärplattform är detta meriterande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag. 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer Dnr 2020-36
Kontakt
  • Karin Blomster, 0505-173 93
  • Ulf Ahnderson, 0505-170 57
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-03-10

Takaisin avoimiin työpaikkoihin